mapa-passejantpertgn

Us convidem a resseguir la ruta #PassejantperTGN!

El mapa reflecteix un recorregut col·lectiu per elements urbans de Tarragona

Durant el 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura (especialment a @tgncultura), vam anar presentant elements urbans, façanes o monuments interessants amb què ens topem diàriament tot passejant per Tarragona. A més, vam demanar als nostres seguidors de la xarxa d’Instagram que ens ajudessin a col·leccionar-los, publicant-hi les imatges dels elements que més els fascinaven amb el hashtag #PassejantperTGN.

Estàtues, fonts, edificis, grafits… van anar sumant-s’hi setmana rere setmana, per crear un mapa col·lectiu que té una versió virtual i, des d’aquest mes, també una versió en paper, el qual ens permet resseguir una història molt present però potser no tan “coneguda” de la nostra ciutat.

El mapa imprès el podreu recollir en diversos punts culturals de la ciutat a partir del dia 13 de gener (principalment a l’Antiga Audiència, a l’oficina de Turisme del carrer Major, a l’OMAC i a les oficines de la plaça de la Font de l’Ajuntament). Però, a més, si voleu descobrir els detalls de les històries que hi ha darrere d’alguns punts d’aquest mapa, us convidem a inscriure-us a les visites guiades que hem preparat!

Visites guiades per a la Ruta de #PassejantperTGN *
Dies de les visites: 28 de gener, 18 de febrer i 25 de març de 2017
Horari: A partir de les 11.30 h
Durada aprox.: 2 h
Lloc de trobada: Plaça del Pallol, 3
Inscripció prèvia a tcultura@tarragona.cat
Activitat gratuïta
* En aquest moment les places de les visites estan exhaurides, però us podem incloure en llista d’espera per si hi ha baixes d’última hora

La ruta, que inclou 17 de les 52 localitzacions, passarà pels punts següents: plaça del Pallol – Antiga Audiència (lloc de trobada), Portal del Roser, Estàtua de Richard Wagner, Casa Ximenis, grafit del Pàrquing Saavedra, Via de l’Imperi, Convent dels Pares Carmelites, Estàtua dels Despullats, Estàtua de l’Avi Virgili, Casa Salas, diversos punts del Balcó, el rellotge de sol del Passeig de les Palmeres, Murs que Parlen i Passeig de les Palmeres. La ruta serà la mateixa els tres dies.

Les fotografies i els punts proposats pertanyen als instagramers següents: @tgnblack, @hectortgn, @jordibp, @marenkalma_, @juanjofuster, @dolorsayxendri, @livetgn, @fotox53, @rosaibarz, @toniramos, @agua_arq, @tonet001, @alexfolguera, @fussi, @davidtarragona, @monisbl, @castafioredixit, @rosamarigabriel, @martaflower, @xpaba, @maria_grau, @marcusvallverdu, @yogurinraulin, @lluismp9, @gemaudi, @laury_winslow, @cris1111, @ingocat i @estebanmaravillas.

> Descarregueu-vos el pdf del mapa en aquest enllaç

2 thoughts:

  1. Retroenllaç: Tarragona, ciutat de rutes culturals i literàries – Tarragona: història, cultura i patrimoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articles relacionats