BlogosferaTGN

Gaudeix i deixa gaudir

Juanjo Fuster ens encomana el seu entusiasme per Tarragona a través del blog 'Fototurista'
11/11/2015

Juanjo Fuster és una de les persones del nostre entorn geogràfic més influents a les xarxes socials. La seva acció es concentra principalment a Instagram, on manté diversos perfils amb milers de seguidors (@juanjofuster, @joefuga, @juanjo_labs…), però l’impacte que aconsegueix a Twitter, Facebook o a la blogosfera també és ben notable. És dissenyador gràfic, viu a la part baixa de Tarragona i treballa a Reus, i tots els que el coneixen saben que, si una màxima el pot definir, és aquesta: “Gaudeix i deixa gaudir.”

Perquè el Juanjo té un do especial a l’hora de transmetre emocions visualment. Un do que és fruit d’una combinació explosiva: molt de talent per la fotografia, d’una banda, i entusiasme i amor per la vida, d’una altra. Sap gaudir de les coses i vol que els altres en gaudeixin, té ganes de compartir la seva sorpresa pels paisatges i l’art que l’envolten. Més d’un ha visitat Siurana o el Trabucador del Delta, per exemple, gràcies a les imatges que n’ha penjat al seu perfil, plenes de bellesa…

Fa temps que manté el blog Fototurista i avui, doncs, ell és el bloguer convidat en aquesta secció. Per presentar-se davant vostre, i després de preguntar-li què s’enduria a una illa deserta, ens ha dit:

He triat els art toys perquè, davant la hipotètica situació d’anar a una illa deserta, necessitaria un element que em recordés que som éssers socials i que alhora fos un element artístic. I què millor que una representació de la meva col·lecció de més de 300 art toys que tinc? Obres de dissenyadors i il·lustradors de tot el món, algunes en edicions limitades molt difícils d’aconseguir; art a l’abast de tothom.

A l’hora de seleccionar els seus indrets preferits de Tarragona, el Juanjo ha optat per recomanar indrets naturals o relacionats amb l’aigua, que li agraden especialment. Espais, doncs, que van sobrats de vida i d’abundància de cromatismes i matisos per poder captar amb la càmera. Espais de blaus i marrons propers al mar, de verds intensos propers al riu i de taronges del capvespre. Teniu curiositat quins indrets del mapa ens recomana? Visiteu el seu blog!

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i Juanjo Fuster

Anella Verda

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es
> Hola Tarragona
> Carles Marquès: Escenaris de terra
> Adrià Borràs
Antoni Coll
Màrius Domingo: Altacapa
> Rafael López-Monné: Vistes
> Gatekeeper
> 
Cinta S. Bellmunt
> Carles Llop: La bola infinita
> Mercè Samper: El meu raconet
> Emili Samper: La Batcova
> Iris C. Lago: Des bouts des miroir
> David Aresté: Metal Symphony
> Roser Pros-Roca: La conspiració de la cultura
> Darío Cobacho: Polígon Cultural



5 Comentaris

  1. […] https://tgnblog.tarragona.cat/gaudeix-i-deixa-gaudir/6266 […]

  2. […] https://tgnblog.tarragona.cat/gaudeix-i-deixa-gaudir/6266 […]

  3. […] https://tgnblog.tarragona.cat/gaudeix-i-deixa-gaudir/6266 […]

  4. […] https://tgnblog.tarragona.cat/gaudeix-i-deixa-gaudir/6266 […]

  5. […] https://tgnblog.tarragona.cat/gaudeix-i-deixa-gaudir/6266 […]

Deixa un comentari