BlogosferaTGN

Els 81 punts del mapa bloguer

La #BlogosferaTGN completa la seva ruta de recomanacions tarragonines

16/12/2015
Foto: Rafael López-Monné

La #BlogosferaTGN va tancar el 2015 amb la configuració d’un mapa de Tarragona ple de recomanacions i d’emocions. Els 27 bloguers que van participar en la iniciativa de Tarragona Cultura van puntejar, cadascun, 3 espais de la ciutat que per a ells tenen un significat especial i, des dels blogs que mantenen periòdicament amb passió i constància, van explicar el perquè. A més, per presentar-se davant de tots, setmana rere setmana cada bloguer va escollir un “objecte” cultural que els defineix, un element que s’endurien a una illa deserta…

El mapa va incloure fins a 81 llocs diferents, que podeu recórrer físicament o a través de les imatges que tant ells com nosaltres vam compartir. La llista és llarga i variada: hi inclou zones àmplies com la Part Alta i les seves places, el Serrallo o les platges; locals privats que estan o han estat plens de propostes culturals, com La Cocotte, la Sala Zero, el Cafè Metropol, el Cau o la Vaqueria; monuments històrics com el Pont del Diable, el Pretori, la Volta del Circ o la Catedral; establiments privats com la xocolateria L’Abella, la botiga Vetes i Fils, el Frankfurt Bitel, Pastissos de Crema, la Cafeteria Tarraco, la Bodega Jordà, el bar Kino, Shiva Music, la Pizzeria Cal Peter o el restaurant Lo Gat; cases de llibres i lectura com la Biblioteca Pública, la Llibreria Drakkar, la Llibreria La Rambla o Tarraco Comics, i molts espais de natura i esbarjo tant per a petits com per a grans… Així, doncs, ja veieu, en teniu per triar i remenar!

Text: Rosa Comes
Foto de capçalera: Rafael López-Monné
Fotos de Tarragona Cultura: Laia Marín



3 Comentaris

  1. Equip de La Nova Escena
    26/09/2016 Respon

    El nostre blog és el següent: https://lanovaescena.wordpress.com/

    • Moltes gràcies pel vostre interès! Us hem afegit a la llista de blogs, perdoneu el descuit. I, d'altra banda, properament, canviarem la llista de portada i us hi farem constar. Pel que fa a la #BlogosferaTGN, el projecte es va desenvolupar al llarg del 2015 i, per ara, no en farem una segona edició. Tot i això, si ens ho plantegem, no dubteu que ens posarem en contacte amb vosaltres. Salutacions i gràcies!

  2. Equip de La Nova Escena
    26/09/2016 Respon

    Bones, som l'equip de la revista digital La Nova Escena, una revista cultural i musical de Camp de Tarragona.Ens agradaria molt formar part de la vostra blogosfera, tot i que no sabem si encara funciona aquest projecte, ja que hem vist que alguns blogs estan tancats o bé molt abandonats. De totes formes, serà un plaer poder formar part de la llista.

Deixa un comentari