Xarxes socials

Des del 2012 Tarragona Cultura ha fet una aposta clara per desenvolupar un projecte digital complet, per tal de canviar dinàmiques i aconseguir un treball comunicatiu basat en la suma de converses, que transformi i produeixi una realitat diferent.

La plataforma virtual que hem creat (el blog i les xarxes socials que en formen part) s’utilitza no tant com un aparador complementari de les activitats presencials de la ciutat, sinó com un espai amb vida pròpia que ens permet construir una altra realitat, la de la cultura com a fet quotidià. És un medi en què la conversa construeix cultura, que vol provocar una trobada entre ciutadans, creadors i persones responsables de les entitats i dels projectes culturals que no es pot produir, de la mateixa manera, al medi físic.

Per tenir èxit en aquest sentit, necessitem, és clar, la teva aportació, la teva creació, la teva opinió, les teves propostes. Et convidem a fer-ho a través del nostre correu electrònic, però també de les diverses xarxes.

Conversem?

FACEBOOK: facebook.com/TGNcultura
Hi trobaràs informació diària sobre les principals activitats culturals de la ciutat, imatges dels esdeveniments més destacats i apartats amb contingut propi, com La finestra de l’Arxiu i Històries enllaçades.

TWITTER: twitter.com/TGNcultura
Hi trobaràs informació diària sobre les principals activitats culturals de la ciutat, enllaços a articles de blogs culturals de la ciutat i retransmissió en directe d’esdeveniments, en el mateix moment que estan passant.

INSTAGRAM: instagram.com/TGNcultura
Hi trobaràs fotografies actuals i del passat, les imatges aportades per l’Il·lustrador Convidat de cada mes, els elements que descrobrim tot #PassejantperTGN i podràs participar en la convocatòria d’alguns concursos fotogràfics o de vídeo.

YOUTUBE: youtube.com/user/TGNcultura
Hi trobaràs entrevistes amb ciutadans que dónen la seva visió de la cultura, vídeos amb informació històrica, les peces que El Teler de Llum Centre d’Art va projectar a Pantalla de la Tabacalera i vídeos promocionals i de crònica dels esdeveniments més rellevants.

FLICKR: flickr.com/TGNcultura
Hi trobaràs les imatges d’El fotògraf convidat, les imatges presentades al concurs Mirades de Tarragona i les que es van presentar al concurs #FandeTGN, entre altres propostes participatives.

BLOG: tblog.tarragona.cat
Al blog publiquem articles i entrevistes que permeten aprofundir en alguns temes culturals i, d’una manera especial, en la fotografia. Hi trobaràs entrevistes a fotògrafs i il·lustradors, articles sobre cultura popular i també un projecte amb vida pròpia, la #BlogosferaTGN, que l’any 2015, setmana rere setmana, va traçar un mapa de Tarragona amb les recomanacions de més de 25 bloguers.