Per carregar les piles

Tallers i xerrades per començar el 2015 amb bon cap

Molts de nosaltres, sobretot quan s’acaba l’estiu o comença un nou any, sentim la necessitat de formar-nos; quan ja fa massa temps que no anem a cap taller o a cap xerrada, ens tornen les ganes d’apuntar-nos a alguna activitat que ens faci pensar, que ens faci moure o que ens faci millorar o perfeccionar-nos en un àmbit concret.

Avui compartim tres propostes que s’ofereixen o s’oferiran aviat a Tarragona i que potser us poden interessar. I ho fem pensant en diversos públics i gustos.

. Cursos als Centres Cívics de Tarragona: per si de cas no us n’heu assabentat, heu de saber que ja està obert el període d’inscripció dels cursos dels Centres Cívics de Tarragona corresponents a la temporada d’hivern i primavera. N’hi ha de tants tipus que segurament algun en trobareu que us agradi: fotografia, noves tecnologies i xarxes socials, expressió artística, habilitats, dansa, idiomes, cuina i gastronomia… Cursos pràctics, complets i a bon preu. N’hi ha alguns que ja s’han tancat…, però molts altres encara tenen places!

Continua llegint