Laura Casas: “M’agrada jugar amb el vessant poètic de la imatge”

La Fotògrafa Convidada mostrarà la seva doble creativitat en la sèrie de febrer

noia castellera

Va néixer a Torredembarra un dia molt revolucionari: el 14 de juliol (de 1985). És periodista fins al moll de l’os i treballa a Tarragona Ràdio. Està enamorada de la seva professió: “La meva feina m’entusiasma i això fa que matinar es pugui portar millor. Els que posem els carrers també fem fotos a aquella hora, però no les ensenyem, per alimentar aquesta llegenda urbana.” Ella mateixa diu que es quedaria a viure en la seva edat actual…

I és que la Laura Casas, o @laury_winslow, actualment està gaudint d’un moment de plenitud creativa, i això, a les xarxes, es nota. La seva facilitat per l’escriptura i la seva sensibilitat fotogràfica brillen en els posts que publica a Facebook i Instagram, en què descobrim un món interior generós, valent i prolífic, amb una gran set de rebre i rebre coneixements i inputs nous. La seva mirada poètica sobre l’entorn (uns ulls plens d’espurnes encuriosides), el deix d’aturar-se en els detalls, la seva nostàlgia amb finestres al futur, ens la presenta com un perfil molt atractiu de seguir dia a dia.

Per tot això, ella és La Fotògrafa Convidada a les xarxes de Tarragona Cultura, en què promet una sèrie narrativa molt humana. La voleu conèixer millor?

Continua llegint