BlogosferaTGN

Moda i cultura

TarracoStyle mostra Tarragona a través de la Rocío i el disseny de roba més actual
09/09/2014

Des de l’any 2011 la Rocío i el Gonzalo han mantigut amb constància i saber fer un blog molt especialitzat que ha tingut un gran ressò: és TarracoStyle, un espai per a la moda actual i de proximitat. La màxima virtut d’aquest blog és que els seus autors saben situar, a través de fotografies d’alta qualitat i d’una model de molta bellesa però propera,  l’elegància i la modernitat en els escenaris que trepitgem dia a dia. D’aquesta manera, ens mostren una moda assequible, que podem adquirir en comerços propers i a preus raonables, i que és adequada per a la nostra activitat.

En la seva entrada per al #FandeTGN, la Rocío apareix en 3 dels escenaris de Tarragona que més els agraden; es tracta d’un exemple clar del que, en realitat, el seu blog fa al llarg de l’any: donar a conèixer la ciutat a través d’una temàtica que l’embelleix. TarracoStyle també té un perfil a Instagram amb 5.217 seguidors (@tarracostyle) i allà podreu descobrir el vessant més literari del seu projecte, perquè les imatges s’acompanyen de textos d’un caràcter reflexiu que el fan molt original.

Però, quins diríeu que són els llocs que ens recomanen?

Blog TarracoStyle

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.



1 Comentari

  1. jaka
    09/09/2014 Respon

    M'agrada molt !!!

Deixa un comentari