Bloc

Associar-se a la Capital de la Cultura Catalana

Tarragona 2012 és un projecte de ciutat al qual es poden associar totes les entitats, col·lectius, projectes i activitats relacionats amb la…

08/02/2012

Tarragona 2012 és un projecte de ciutat al qual es poden associar totes les entitats, col·lectius, projectes i activitats relacionats amb la cultura que vulguin contribuir a projectar més enllà de les nostres fronteres la riquesa cultural que ens ha caracteritzat i que ens caracteritza.

Associar-se a la Capital de la Cultura Catalana implica, com a mínim, incorporar el logotip de Tarragona 2012 als materials de difusió i comunicació impresos i digitals que els associats generin, la qual cosa contribuirà, durant tot l’any, a donar a conèixer la capitalitat cultural al màxim nombre de persones possible.

Des del projecte de la Capital, si us hi sumeu, desplegarem una sèrie d’accions comunicatives que contribuiran a fer més visible i posar en valor tota la vostra activitat. La voluntat que tenim és construir conjuntament i mostrar com Tarragona és una ciutat que estima la cultura i que la concep com un element de salut, important en el dia a dia de tots nosaltres.

Si us voleu associar a Tarragona 2012, cal que envieu les dades que detallem més avall a [email protected]. Un cop rebuda la sol·licitud, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de fer-vos arribar la versió del logotip adequada i us detallarem les accions que portarem a terme.

Us agraïm, ja d’entrada, el vostre interès, el vostre esforç i la vostra aportació artística i cultural a la ciutat, que, sens dubte, ens dóna, diàriament, benestar col·lectiu i individual a tots.

Nom de l’entitat/col·lectiu/projecte/activitat

Breu descripció de les activitats o el projecte

Pàgina web i xarxes

Contacte (correu electrònic, telèfon)

Podeu consultar la llista dels associats a Tarragona 2012.

Etiquetes:


3 Comentaris

  1. mercè ferret melis
    16/04/2012 Respon

    estic interessada en què m'envieu les activitasts culturals que es facin a Tarragona.
    Molt agraïdaa,
    mercè

  2. Alícia Rubalcaba Mauri
    24/02/2012 Respon

    La Banda Unió Musical de Tarragona ja es va adherir en el seu dia a la candidatura de Tarragona com a Capital de la Cultura Catalana pel 2012. Si us plau, confirmeu-nos que continuem associats a Tarragona 2012, i en cas que no sigui així, compteu amb la nostra col·laboració. No em rebut el logotip ni altres detalls sobre les accions que es portaran a terme, així que us agrairem que ens mantingeu informats i ens afegiu a la vostra llista de distribució.

    Gràcies!

    • Tarragona 2012
      24/02/2012 Respon

      Alícia, en breu ens posem en contacte amb vosaltres. Aquests dies hem anat una mica enfeinats enllestint els preparatius de l'acte de dissabte. Disculpa les molèsties.

Deixa un comentari